Projekt- eller specialeskrivning

Projekt- eller specialeskrivning

Skriv dit speciale eller dit projekt sammen med HEF

Har du overvejet at skrive dit speciale, dit projekt eller din afsluttende opgave i samarbejde med en virksomhed? Vil du gerne have mulighed for at kombinere din teoretiske viden med praktisk erfaring? Har du lyst til at opbygge et netværk og skabe nye relationer til gavn for din fremtid? Skyd genvej til et bedre speciale eller et stærkere projekt med et samarbejde med os…

Hvis du skal til og igennem speciale- eller projektmøllen og gerne vil, at din opgave får en mere konkret problemstilling fra den virkelige verden, så giv lyd fra dig – vi vil nemlig rigtig gerne samarbejde med dig i forbindelse med dit skriveri.

Vi har mange forskellige afdelinger, funktioner og forretningsområder, hvilket giver dig en bred vifte af muligheder, der kan bidrage til, at du får leveret et stærkt og relevant projekt.
Hvorfor vil vi gerne samarbejde med dig? Det vil vi, fordi det er super spændende for os at samarbejde med studerende og herigennem få adgang til den nyeste teoretiske viden og få nogle friske øjne på de problemstillinger, som vi står med.

Lyder det spændende?

Og vil du gerne høre mere om mulighederne? Så indsend dine oplysninger via dette link og sæt kryds i feltet Praktik/hovedopgaveskrivning, og vi kontakter dig hurtigst muligt.

Vi glæder os til at høre fra dig!