MØD EN
MEDARBEJDER

Hvem er bedre til at beskrive HEF som arbejdsplads end medarbejderne selv? Herunder kan du møde nogle af dem og få et indblik i, hvordan det er at arbejde hos HEF. 

HEF SOM ARBEJDSPLADS

Hos HEF tror vi på, at et sundt og inspirerende arbejdsmiljø med fokus på udvikling giver glade medarbejdere – og at glade medarbejdere udgør kernen af en god og sund forretning. Vi er en mangeartet virksomhed og derfor en broget flok, sammensat af vidt forskellige personligheder med hver vores styrker – og netop forskellighed, mener vi, er med til at gøre os til en stærk virksomhed. 

Anne Mette, Kundeservice

Der er altid plads til nye muligheder hos HEF – det gælder bare om at sige til.

 

Det er 12 år siden, at jeg startede hos HEF, og hver dag glæder jeg mig til at møde ind på min plads. Og det er der flere grunde til. For det første har jeg masser af gode, hjælpsomme og imødekommende kollegaer, der gør, at jeg er glad for at gå på arbejde. For det andet er HEF en arbejdsplads, hvor man aldrig går i stå. I dag sidder jeg i Kundeservice, hvor jeg også startede for 12 år siden. Indimellem har jeg siddet i forskellige jobfunktioner, men ender altid med at vende tilbage til Kundeservice, hvor jeg virkelig trives. Men der er altid plads til nye muligheder hos HEF – det gælder bare om at sige til. Og så er HEF en arbejdsplads, der har stor fokus på medarbejdernes trivsel og som tilgodeser den enkelte.

 

 

Jesper, Afdelingsleder

Ledelsen stoler på medarbejderne, og man får hurtigt det ansvar og de udfordringer, man efterspørger, hvilket for mig er enormt motiverende.

 

Jeg kom til HEF i 2011 som projektleder i Entreprenørafdelingen med fokus på vedvarende energi. Jeg er uddannet el-installatør og sidder i dag som afdelingsleder i afdelingen for vedligehold. HEF er en arbejdsplads, hvor kompetence, tillid og engagement er vigtige nøgleord. Ledelsen stoler på medarbejderne, og man får hurtigt det ansvar og de udfordringer, man efterspørger, hvilket for mig er enormt motiverende. HEF er et ambitiøst, udfordrende og udviklende sted at være ansat, og her er ufatteligt meget plads til at tænke anderledes og tage kvalificeret ansvar for virksomhedens fremdrift. Og som et ekstra plus er det kollegiale sammenhold fantastisk.

 

Jack, Ingeniør

”Hos HEF lytter man til medarbejderne og har stor interesse i at udvikle, involvere og motivere den enkelte.”


Jeg har været hos HEF siden august 2014. Jeg er uddannet ingeniør i stærkstrøm og forretningsudvikling, så for mig er HEF virkelig en virksomhed, hvor jeg kan bringe mine kompetencer i spil. HEF er en virksomhed i konstant forandring, og det er spændende at være med til at sætte sit præg på virksomhedens videreudvikling. Der er frihed under ansvar hos HEF, og man er i høj grad med til at planlægge sin egen arbejdsdag og sætte sit eget præg på jobbet. Jeg har i samarbejde med min leder fundet ud af, hvilke udfordringer, der er vigtige for, at jeg kan udvikle mig. Hos HEF lytter man til medarbejderne og har stor interesse i at udvikle, involvere og motivere den enkelte. Løbende uddannelse i form af kurser, sociale arrangementer, et afslappet og uformelt miljø og gode kollegaer går man bestemt heller ikke glip af hos HEF.

 

Christian, Fibertekniker

”Der er ikke to hverdage, der er ens hos HEF – og samtidig er der utroligt højt til loftet.”


Siden maj 2013 har jeg været ansat som fibertekniker hos HEF. Jeg er uddannet elektriker og alarmmontør, og manglede efterhånden kun at kunne skrive fiber på mit cv. Der er ikke to hverdage, der er ens hos HEF – og samtidig er der utroligt højt til loftet. Jeg trives rigtigt godt i mit job hos HEF – både på grund af mine kollegaer men også på grund af HEF som arbejdsplads. HEF lægger stor vægt på god balance mellem arbejde og fritid og anerkender, at medarbejderne har individuelle behov. Dén frihed, dét ansvar og dén fleksibilitet, HEF viser sine medarbejdere, motiverer mig meget. Ledelsen lytter til den enkelte, og grundholdningen er, at man som medarbejder skal bruge sin sunde fornuft og tage en beslutning. Så skal ens leder nok bakke op om beslutningen!

 

 


 

JOB HOS HEF

Kun med glade og engagerede medarbejdere kan vi skabe enkle og værdiskabende løsninger, der gør hverdagen nemmere for vores kunder.

Kunne du tænke dig at blive en del af HEF?

 

LÆS MERE

 

CSR

Hos HEF ser vi CSR som en central del af vores virke. For os handler det om at opføre sig ordenligt og med respekt for den omgivende verden.

 

LÆS MERE