ORGANISATION

Nu hedder vi Eniig

HEF er fusioneret med EnergiMidt og hedder i dag Eniig . Du kan læse meget mere om Eniig her >>

Eniigs s nye hjemmeside er under udarbejdelse  og vi håber at have den klar til årsskiftet. Til den tid vil du kunne læse meget mere om vores nye virksomhed og landets tredjestørste energiselskab.  

 

Vil du vide mere om EnergiMidt? Klik her >>  

ORGANISATION

I hverdagen arbejder alle medarbejdere sammen på tværs af organisationen for at give vores kunder og andelshavere den bedst mulige løsning – effektivt og lynhurtigt. Kulturen er uformel, og vi træner hver dag for at sikre en organisation i balance. 

 

REPRÆSENTANTSKAB

Repræsentantskabet er Engiis øverste myndighed. Er du andelshaver, kan du stille op til repræsentantskabet. Alle, der har en installation fra HEF, er andelshaver og dermed medejer af HEF. Hvert andet år har vi valg i halvdelen af distrikterne. 

 

LÆS MERE

BESTYRELSE

Eniigs bestyrelse vælges af repræsentantskabet. I lige år er fem bestyrelsespladser på valg, og i ulige år er 6 bestyrelsespladser på valg. Valget foregår til det årlige repræsentantskabsvalg i maj.

 

LÆS MERE

MANGFOLDIGHED

Mangfoldighed og forskellighed fremmer udvikling og gør os stærkere. Derfor ligger det os nært på sinde altid at sikre lige muligheder for alle.

 

LÆS MERE

MISSION, VISION OG VÆRDIGRUNDLAG

HEF er mere end et selskab, der sælger og leverer strøm. Vi vil være med til at skabe udvikling. Vi vil hver dag arbejde for, at vores kunder og andelshavere får en nemmere hverdag.Og vi vil være en attraktiv arbejdsplads med medarbejdere, der brænder for vores vision.  Her kan du lære os bedre at kende og blive klogere på, hvem vi er, og hvad der lægger til grund for vores forretning.

 

LÆS MERE