HEF som arbejdsplads

HEF ønsker at tiltrække og fastholde dygtige og engagerede medarbejdere, som stortrives, og som har lyst til at være en del af vores organisation i det lange løb

TRIVSEL FØRST

HEF har en mission om at være noget – og gøre noget for nogen. Om at sikre udvikling inden for kommunikation og forsyning til gavn for både kunder, andelshavere og det omgivne samfund– bøvlfrit, tidssvarende og bæredygtigt. Det kan vi ikke gøre uden dygtige og engagerede medarbejdere. Medarbejdere, som stortrives, og som har lyst til at være en del af HEF i det lange løb. Derfor gør vi meget for at sikre et sundt og motiverende arbejdsmiljø til gavn for både medarbejdere og kunder. Det er vigtigt for os, at vi er en tryg og inspirerende arbejdsplads med masser af mulighed for både faglig og personlig udvikling.

 

"Kun med glade og engagerede medarbejdere kan vi skabe enkle og værdiskabende løsninger, der gør hverdagen nemmere for vores kunder."

MASSER AF MULIGHEDER

Kunne du tænke dig at arbejde hos HEF, er mulighederne mange. Vi er en stor organisation med mange forskellige medarbejderfunktioner, sammensat af vidt forskellige mennesker med hver deres styrker. Her er maskinførere og projektledere. Elektrikere og kundekonsulenter. IT-supportere og montører. Alle er de altafgørende for, at vi lykkes, og at vi kan være det HEF, vi ønsker. 

”Der er altid plads til nye muligheder hos HEF – det gælder bare om at sige til.”

 

AnneMette, Kundeservice

 

LÆS MERE

 

HEF – en arbejdsplads, hvor mulighederne er mange, hverdagen er sjov og spændende, målene er ambitiøse, og hvor medarbejderne er vores vigtigste ressource.

Med en karriere hos HEF bliver du en del af en attraktiv og konkurrencedygtig koncern, hvor tingene går stærkt. Vi skaber vækst og resultater ved at være handlekraftige og ved at have de rette kompetencer med på holdet. Engagement, ansvar, arbejdsglæde samt faglig og personlig udvikling er bare nogle af de nøgleord, der gør HEF til en spændende og udfordrende arbejdsplads.

 

Læs om HEFs værdigrundlag

”Der er ikke to hverdage, der er ens hos HEF – og samtidig er der utroligt højt til loftet.”

 

Christian, Fibertekniker

 

LÆS MERE