ÅRSRAPPORTER 

Her kan du læse mere om, hvordan vores kultur og forretning udvikler sig.

I 2015 satte vi for alvor fokus på vores strategiske positionering, vores kernekompetencer og vores udviklingsproces. Det gjorde vi for at give kunder og andelshavere god service, de bedste produkter og høj forsyningssikkerhed. Fundamentet for at skabe og sikre udviklingen er blandt andet vores værdigrundlag. Gennem en fælles kultur, en fælles forståelse og et fælles ansvar kan vi nå de mål, som er sat i vores Strategi 2020. Med det rette engagement – internt såvel som ud mod vores kunder og andelshavere – opnår vi både en høj arbejdsglæde og bedre resultater.

SENESTE ÅRSRAPPORTER

Herunder finder du de seneste årsrapporter med koncernregnskab. Hvis du ønsker den seneste årsrapport tilsendt på mail eller i trykt form, så skal bare sende en mail til os på hef@hef.dk.

KONCERNOVERSIGT

HEF-koncernen er sammensat af en række selskaber. Sammen udgør vi ét forsyningsselskab med en fælles mission om at gøre hverdagen mindre bøvlet for vores kunder. Her kan du se en oversigt over HEF-koncernen

 

LÆS MERE

CSR

Hos HEF ser vi CSR som en central del af vores virke. For os handler det om at opføre sig ordenligt og med respekt for den omgivende verden.

 

LÆS MERE