NEDPLØJNING SPARER TID OG PENGE

ETABLERING AF VINDMØLLER VED KROGHSTRUP ENGE

OPGAVE

HEF skulle varetage delentreprisen ved etableringen af fire vindmøller med ansvar for gravearbejde, montage, installation og fremføring af højspænding samt fiberforbindelse til vindmøllerne.

LØSNING

HEF valgte at pløje kablerne ned, hvilket vindmølle-ejer Poul Jørgensen var meget tilfreds med. ”Det var en kæmpe fordel, at vi undgik at grave kablerne ned på traditionel vis. Dels fordi det gik hurtigere, men samtidig slap vi for både besværet og omkostningerne ved at skulle genetablere jordstykket,” fortæller han. Derudover så var det billigere at pløje kablerne ned, fordi alt blev ordnet i én arbejdsgang med både kabler og fiberforbindelser trukket gennem samme plovskær. Det forklarer Jan Hjermitslev fra HEF. Det betød her, at der ikke skulle flere forskellige leverandører ud til stedet og graven oveni hinanden.

RESULTAT

HEF blev færdig inden for tidsrammerne, og alt virkede som det skulle. ”Samarbejdet fungerede godt, både da højspændingsdelen skulle etableres, men også her bagefter, hvor møllerne kører uden problemer, og al strømarbejdet fungerer. Det var en nem proces, fordi HEF var en effektiv samarbejdspartner. Vi skulle ikke hele tiden hænge i telefonen med dem, tingene skete bare til tiden uden problemer,” fortæller Poul Jørgensen. 

NEDPLØJNING

Nedpløjning er et effektivt alternativ til traditionel nedgravning af kabler, rør og slanger.
Læs mere om fordelene ved nedpløjning her.

 

LÆS MERE

 

KOM GODT I GANG 

Kontakt os, så vi sammen kan vi finde frem til lige netop den løsning, der passer til projektet og imødeser jeres behov.

 

Jan Hjermitslev 
Projektleder

5139 5814

Anders Jeppesen
Projektleder

5139 5859

undefined