VINDMØLLEPROJEKTER

Står du overfor at skulle etablere en vindmøllepark, kan du regne med, at vi hos HEF har erfaringen og den tekniske viden, der skal til for at løfte dit projekt. Jo før i processen du kontakter os, desto bedre kan vi skræddersy en komplet løsning til en fordelagtig pris. Vi kan også hjælpe med løbende vedligehold eller enkeltstående vindmølle-relaterede opgaver – hvad vi tilbyder, kan du blive klogere på her på siden.

VI TILBYDER

 

undefined Nedlægning af kabler i samgravning med flere ledningsejere

undefined Kabel- og muffemontage

undefined Indhentning af gravetilladelser og data

undefined Levering og montage af komplette kabelskabsanlæg

undefined Indmåling af el- og fiberkabler

undefined Tilslutning af elkabler og splidsning af fiberforbindelser

undefined Opstart af vindmølleanlæg og afleveringsforretning

undefined Vedligehold af el- og fiberforbindelserne

 

”Samarbejdet fungerede godt, både da højspændingsdelen skulle etableres, men også her bagefter, hvor møllerne kører uden problemer, og al strømarbejdet fungerer. Det var en nem proces, fordi HEF var en effektiv samarbejdspartner. Vi skulle ikke hele tiden hænge i telefonen med dem, tingene skete bare til tiden uden problemer”

Poul Jørgensen, vindmølle-ejer

 

LÆS MERE

NEDLÆGNING

Vi kan håndtere alle typer nedlægningsopgaver i forbindelse med dit vindmølleprojekt – om der er tale om vandrør, fiber, kabler eller noget helt fjerde.

 

LÆS MERE

JORDING OG POTENTIALUDLIGNING

Vi udfører alle de relevante målinger, sørger for udligning og rådgiver dig om sikkerhed og vedligehold.

 

LÆS MERE

STATIONSMONTAGE

Vi udfører stationsmontage og kan bl.a. hjælpe med etablering af nye netstationer og transformere, projektering af enkelte station og termografering af det færdige anlæg.

 

LÆS MERE

KABEL- OG MUFFEMONTAGE

Hos HEF har vi mange års erfaring med kabel- og muffemontage for bl.a. vindmølleejere. Vores montører sørger for en sikker og effektiv entreprise og et slutresultat i top. 

 

LÆS MERE

ALT I ÉN LØSNING

Et vindmølleprojekt er ikke venstrehåndarbejde. Der er tekniske detaljer, der skal tages hensyn til, data, som skal indhentes og et hav af regler, som skal overholdes. Planlægning og teknisk viden er derfor altafgørende for, at projektet bliver en succes. Og det er her, HEF kommer ind i billedet. Med os får du en totalentreprenør, som kan håndtere både det tekniske og det planlægningsmæssige. En rådgiver, der er med fra start til slut, og som kan hjælpe, hvis der skulle opstå udfordringer undervejs. På den måde sikrer du, at alt forløber, som det skal – og slipper for at bekymre dig om, hvorvidt der er tekniske detaljer eller vigtige oplysninger, der bliver overset.  

 

KOM GODT I GANG 

Kontakt os, så vi sammen kan vi finde frem til lige netop den løsning, der passer til projektet og imødeser jeres behov.

 

Jan Hjermitslev 
Projektleder

5139 5814

Anders Jeppesen
Projektleder

5139 5859

undefined