EN LØSNING, DER HOLDER VAND

Svenstrup Vandværk

UTRADITIONEL OPGAVE FOR SVENSTRUP VANDVÆRK

OPGAVE

Svenstrup Vandværk stod over for en utraditionel opgave, hvor der skulle etableres 600 meter vandledning ud til en kunde. Udfordringen var, at ledningen skulle ned i en dybde på 1,10 meter midt i en privat vej, da rabatten var fyldt op af andre ledningsejere. Derfor skulle det gå hurtigt, og resultatet skulle naturligvis være pænt, forklarer Kim Pedersen, der er driftsleder hos Svenstrup Vandværk. ”Vi kontaktede HEF for at få en pris på opgaven. De vendte hurtigt tilbage med et tilbud både med og uden ledning, og vi valgte en totalløsning, hvor de stod for hele projektet og al materialet,” siger Kim Pedersen.

LØSNING

Hos HEF valgte vi at pløje vandledningen ned i stedet for at grave jorden op, vi kan som nogle af de få firmaer i Danmark nedpløje ledninger med en diameter på op til 110 mm i en dybde på 1,10 meter.

”Fordelen ved at pløje vandledningen ned var, at det kun tog den halve tid, så det var billigere for kunden og resultatet blev pænere, fordi jorden ikke havde været gravet op, så vi undgik et stort reetableringsarbejde. Derfor var det en ideel løsning som her, hvor vi skulle trække en ledning midt i en privat vej” fortæller Anders Jeppesen, der er projektleder hos HEF. 

RESULTAT

Hos Svenstrup Vandværk er driftsleder Kim Pedersen imponeret over resultatet.

”Vi fik meget ros af vores egen kunde for udførelsen af opgaven. Det tog HEF fem timer at pløje de 600 meter vandledning ned, og det var et arbejde, der normalt ville tage tre dage. Det betød, at lodsejeren hurtigt kunne bruge sin vej, som i øvrigt ikke havde lidt overlast, og at vores kunde fik vand i løbet af en enkelt arbejdsdag, ” fortæller Kim Pedersen, der også var glad for HEF som samarbejdspartner: ”Alt forløb som planlagt. De overholdt tilbudsprisen og tidsplanen, og hele forløbet var både professionelt og effektivt.”

NEDPLØJNING

Nedpløjning er et effektivt alternativ til traditionel nedgravning af kabler, rør og slanger.
Læs mere om fordelene ved nedpløjning her.

 

LÆS MERE

 

KOM GODT I GANG 

Kontakt os, så vi sammen kan finde frem til lige netop den løsning, der passer til projektet og imødeser jeres behov.

 

Jan Hjermitslev 
Projektleder

5139 5814

Sten Sørensen
Afdelingsleder

5139 5897

Anders Jeppesen
Projektleder

5139 5859

undefined