VAND OG VARME

HEF har i mange år hjulpet bl.a. forsyningsselskaber med etablering og vedligehold af vand- og varmeforsyning. Vi kan hjælpe med alt fra nedlægning af rør og slanger til etablering af trykledninger i forbindelse med kloakering. Vores erfaring og vores specialudstyr gør, at vi kan varetage enhver opgave indenfor vand- og varmeforsyning. Og har du et særligt projekt, skræddersyer vi gerne en løsning – det er bare at kontakte os.

KUNDEHISTORIE

”Vi fik meget ros af vores egen kunde for udførelsen af opgaven. Det tog HEF fem timer at pløje de 600 meter vandledning ned, og det var et arbejde, der normalt ville tage tre dage.”

  

Kim Pedersen
Driftsleder hos Svenstrup Vandværk

 

LÆS MERE

JORDVARME

HEF udfører nedlægning af jordvarmeslanger med slæbe- og vibrationsplov. En nedlægningsmetode, som er særligt hurtig og effektiv – og derfor også væsentligt mere rentabel end traditionel gravning.

 

LÆS MERE

NEDLÆGNING

Vi kan håndtere alle typer nedlægningsopgaver i forbindelse med vand- og varmeforsyning – om der er tale om vandrør, kabler eller noget helt tredje. Vi hjælper også med etablering af trykledninger i forbindelse med kloakering.

 

Læs mere

NEDPLØJNING

Med vores specialbyggede maskine kan vi også udføre nedpløjning af vandledninger, jordvarme, trykledninger og andre kabler. En metode, som er hurtig og effektiv og derfor også mere rentabel end traditionel gravning.

 

Læs mere

NYUDSTYKNING

Vores montører hjælper gerne med etablering af jordvarme og vandledninger i forbindelse med en ny udstykning. Vi udfører også komplette kabelskabsanlæg med komponenter fra flere leverandører, og vi sørger selvfølgelig for tilslutning i tilhørende netstation.

 

Læs mere

KOM GODT I GANG 

Kontakt os, så vi sammen kan finde frem til lige netop den løsning, der passer til projektet og imødeser jeres behov.

 

Jan Hjermitslev 
Projektleder

5139 5814

Sten Sørensen
Afdelingsleder

5139 5897

Anders Jeppesen
Projektleder

5139 5859

undefined