STRØM TIL ANHOLT

 

HEF OVERHOLDT TIDSPLANEN
TRODS FÆRGENEDBRUD OG STARTVANSKELIGHEDER

OPGAVE

HEF fik til opgave at lave en totalentreprise for Energinet på Anholt, hvor der skulle trækkes kabler på land fra fem havvindmøller, installeres højspændingsudstyr og bygges en transformatorstation. Samtidig blev der nedlagt en lysleder, så beboerne på Anholt fik en optimeret internetforbindelse. 

LØSNING

Thomas Honoré fra Energinet fortæller, at projektet havde en del opstartsvanskeligheder, som HEF håndterede meget professionelt. ”Vi var udfordret både af størrelsen på transformatorstationen og af de forskellige myndighedstilladelser. Derfor blev der lavet en del om i projektet, hvilket betød, at HEF skulle udarbejde nye oversigter og tilbud af flere gange. Men de var utrolig professionelle,” fortæller Thomas Honoré. Da planerne endelig var godkendt og klar til eksekvering, brød Anholtfærgen sammen i to uger, så der ingen forbindelse var til øen. Alligevel overholdt HEF tidsplanen.

”HEF gjorde et stort arbejde for at nå deres deadline. De sørgede hele tiden for gode aftaler med underleverandørerne, og de byttede internt rundt i planerne omkring støbning og bygningsarbejde, så de til sidst fik presset tidsplanen sammen og overholdt den. Det var meget imponerende, at vi nåede det, og det blev flere gange bemærket af ledelsen,” siger Thomas Honoré. 

RESULTAT

Jan Hjermitslev fra HEF forklarer, at selve færgelogistikken var en stor udfordring: ”Færgen kunne maksimalt laste to biler af gangen, og den sejlede en gang dagligt. Så det krævede et omfattende planlægningsarbejde at få al materiale og mandskab fragtet over til tiden. Og vi kunne ikke bare køre ned til en grossist og købe det, der manglede.”

HEFs tilgang til problemer imponerede Thomas Honoré fra Energinet: ”HEF tænkte kun i løsninger. Hver gang der opstod et problem, fandt montørerne hurtigt en udvej. De var hele vejen igennem meget løsningsorienterede, servicemindede og fleksible, så det var en fornøjelse at arbejde sammen med dem.”

 

KOM GODT I GANG 

Kontakt os, så vi sammen kan vi finde frem til lige netop den løsning, der passer til projektet og imødeser jeres behov.

 

Jan Hjermitslev 
Projektleder

5139 5814

Anders Jeppesen
Projektleder

5139 5859

undefined