TRANSMISSIONSSELSKABER

HEF har fodfæste i energibranchen. Vi er en førende leverandør til det danske energimarked, og vores opgaver er med til at etablere el, bredbånd, vand og varme til danske husstande og virksomheder. Vi påtager os alle opgaver inden for montage af forbindelser. Om det er at installere en bimåler i få husstande, etablere en station eller montere en 150 kV-forbindelse. Her på siden kan du blive klogere på, hvad vi tilbyder. Du er også altid velkommen til at kontakte os, hvis du kunne tænke dig at høre mere. 

”HEF tænkte kun i løsninger. Hver gang der opstod et problem, fandt montørerne hurtigt en udvej”.

 

Thomas Honoré, Energinet

 

 

LÆS MERE

VI TILBYDER

 

undefined Kabel- og muffemontage

undefined Etablering og vedligehold af luftledningsanlæg

undefined Indhentning af gravetilladelser og data

undefined Levering og montage af komplette kabelskabsanlæg

undefined Indmåling af el- og fiberkabler

 

 

MONTAGE

 

STATIONSMONTAGE

Vi udfører stationsmontage og kan bl.a. hjælpe med etablering af nye netstationer og transformere, projektering af enkelte stationer og termografering af det færdige anlæg.

 

LÆS MERE

KABEL- OG MUFFEMONTAGE

Hos HEF har vi mange års erfaring med montage af bl.a. lav- og højspændingskabler, etablering af ligeløbs- og endemuffer fra 0,4 kV til 150 kV, etablering af olie/olie-muffer og meget andet.

 

LÆS MERE

JORDING OG POTENTIALUDLIGNING

Der er flere gode grunde til at få hjælp af en ekspert i forbindelse med jording og potentialudligning. HEF kan hjælpe med at foretage de rigtige målinger og sikre, at stærkstrømbekendtgørelsens krav er opfyldt.

 

LÆS MERE

LUFTLEDNINGSANLÆG

HEF kan hjælpe med at udføre de nødvendige projekteringsopgaver i forbindelse med luftledningsanlæg og sikre, at alt forløber, som det – både i forhold til etableringen men også i forbindelse med den generelle drift.

 

LÆS MERE

LOKALISERING AF KABELFEJL

Med vores særlige målevogn kan vi identificere kabelfejl hurtigt og præcist, og du slipper for gravning og spildte minutter.

 

LÆS MERE

DRIFT OG VEDLIGEHOLD

Når du entrerer med HEF, får du meget mere end bare en leverandør. Vi tilbyder et fuldt vedligeholdelsesprogram til bl.a. kabelanlæg.

 

LÆS MERE

KOM GODT I GANG 

Kontakt os, så vi sammen kan vi finde frem til lige netop den løsning, der passer til projektet og imødeser jeres behov.

 

Jan Hjermitslev 
Projektleder

5139 5814

Anders Jeppesen
Projektleder

5139 5859

undefined