LEVERANDØR TIL FORSYNINGSINDUSTRIEN

Er du kabelproducent eller på anden måde en leverandør til forsyningsindustrien? HEF varetager en lang række energitekniske opgaver og kan f.eks. hjælpe med at lokalisere og udbedre kabelfejl og dermed sikre de bedste forudsætninger for dit projekt. Her på siden kan du blive klogere på, hvad vi tilbyder – og har du et spørgsmål eller specifikke ønsker, er du mere end velkommen til at kontakte os. 

FIBERANLÆG

Vi udfører komplette anlægsopgaver lige fra nedlægning af rør og fiber til splidsning, måling, bygning af POPs samt husinstallationer. Kort sagt: vi er med fra projektering til færdigt anlæg.

 

LÆS MERE

JORDING OG POTENTIALUDLIGNING

Der er flere gode grunde til at få hjælp af en ekspert i forbindelse med jording og potentialudligning. HEF kan hjælpe med at foretage de rigtige målinger og sikre, at stærkstrømbekendtgørelsens krav er opfyldt.

 

LÆS MERE

LOKALISERING AF KABELFEJL

Med vores særlige målervogn kan vi identificere kabelfejl hurtigt og præcist, og du slipper for gravning og spildte minutter.

 

LÆS MERE

 

DRIFT OG VEDLIGEHOLD

Når ud entrerer med HEF, får du meget mere end bare en leverandør. Vi tilbyder et fuldt vedligeholdelsesprogram til bl.a. kabelanlæg.

 

LÆS MERE

 

MONTAGE

 

STATIONSMONTAGE

Vi udfører stationsmontage og kan bl.a. hjælpe med etablering af nye netstationer og transformere, projektering af enkelte stationer og termografering af det færdige anlæg.

 

 

LÆS MERE

KABEL- OG MUFFEMONTAGE

Hos HEF har vi mange års erfaring med kabel- og muffemontage for bl.a. transmissionsselskaber og forsyningsselskaber. Vi tilbyder bl.a. montage af lav- og højspændingskabler, etablering af ligeløbs- og endemuffer samt etablering af olie-olie eller olie-PEX muffer. 

 

LÆS MERE

KOM GODT I GANG 

Kontakt os, så vi sammen kan vi finde frem til lige netop den løsning, der passer til projektet og imødeser jeres behov.

 

Jan Hjermitslev 
Projektleder

5139 5814

Anders Jeppesen
Projektleder

5139 5859

undefined