LANDBRUG

Hos HEF har vi mange års erfaring med at udføre energitekniske projekter for landbruget. Det betyder, at vi har et indgående kendskab til branchen og en forståelse for de vilkår, der gør sig gældende, når man driver et landbrug. Det, mener vi, er helt afgørende for, at vi kan nå frem til den bedste løsning for netop din forretning. Hos HEF kan vi hjælpe med alt fra nedlægning af rør og kabler til service og vedligehold af dine anlæg. Og vi skræddersyer gerne en samlet løsning til en fordelagtig pris. Nedenfor kan du læse mere og blive klogere på, hvad vi tilbyder. 

 

NEDLÆGNING

Hos HEF håndterer vi alle typer nedlægningsopgaver – om der er tale om vandrør, fiber, kabler eller noget helt fjerde, har vi udstyret, erfaringen og de tekniske kompetencer, som skal til for at til at hjælpe med netop dit projekt.

 

LÆS MERE

NEDPLØJNING

Nedpløjning er et effektivt alternativ til traditionel nedgravning af kabler, rør og slanger. En af fordelene ved metoden er, at det går hurtigere end gravning og derfor også er væsentligt billigere.

 

LÆS MERE

JORDVARME

HEF udfører nedlægning af jordvarmeslanger med slæbe- og vibrationsplov. En nedlægningsmetode, som er særlig hurtig og effektiv – og derfor også mere rentabel end traditionel gravning.

 

LÆS MERE

JORDING OG POTENTIALUDLIGNING

Der er flere gode grunde til at lade HEF hjælpe med jording og potentialudligning af dine forbindelser. Vi udfører alle de relevante målinger, sørger for udligning og rådgiver dig om sikkerhed og vedligehold.

 

LÆS MERE

DRIFT OG VEDLIGEHOLD

Når ud entrerer med HEF, får du meget mere end bare en leverandør. Vi tilbyder et fuldt vedligeholdelsesprogram til bl.a. kabelanlæg.

 

LÆS MERE

 

KOM GODT I GANG 

Kontakt os, så vi sammen kan finde frem til lige netop den løsning, der passer til projektet og imødeser jeres behov.

 

Jan Hjermitslev 
Projektleder

5139 5814

Sten Sørensen
Afdelingsleder

5139 5897

Anders Jeppesen
Projektleder

5139 5859

undefined