INDUSTRI

HEF har fodfæste i energibranchen og er eksperter i at varetage forsyningsrelaterede opgaver for industrivirksomheder. Vi har både udstyret, erfaringen og kompetencerne til at varetage selv de mest omfattende energitekniske projekter. Med os får du en totalentreprenør, som kan varetage alle aspekter, om som udarbejder den nødvendige dokumentation med de nyeste værktøjer indenfor området. Ingen opgave er for kompleks, og vi skræddersyer gerne en løsning, der passer specielt til din virksomhed.  

LOKALISERING AF
KABELFEJL

Med vores særlige målevogn kan vi identificere kabelfejl hurtigt og præcist, og du slipper for gravning og spildte minutter. Vi udbedrer desuden fejlen med det samme, så du kan nøjes med én leverandør. 

 

LÆS MERE

JORDING OG POTENTIALUDLIGNING

Der er flere gode grunde til at få hjælp af en ekspert i forbindelse med jording og potentialudligning. HEF kan hjælpe med at foretage de rigtige målinger og sikre, at stærkstrømbekendtgørelsens krav er opfyldt.

 

LÆS MERE

DRIFT OG VEDLIGEHOLD

Når ud entrerer med HEF, får du meget mere end bare en leverandør. Vi tilbyder et fuldt vedligeholdelsesprogram til bl.a. kabelanlæg.

 

LÆS MERE

 

MONTAGE

 

STATIONSMONTAGE

Hos HEF har vi erfaringen, kompetencerne og det rette udstyr til at varetage en lang række montageopgaver indenfor elforsyningen – også stationsmontage, som vi har beskæftiget os med i mange år.

 

LÆS MERE

KABEL- OG MUFFEMONTAGE

Hos HEF har vi mange års erfaring med kabel- og muffemontage. Vores montører sørger for en sikker og effektiv entreprise og et slutresultat i top. 

 

LÆS MERE

KOM GODT I GANG 

Kontakt os, så vi sammen kan vi finde frem til lige netop den løsning, der passer til projektet og imødeser jeres behov.

 

Jan Hjermitslev 
Projektleder

5139 5814

Anders Jeppesen
Projektleder

5139 5859

undefined