LOKALT SAMARBEJDE

Aars Elforsyning

 

Maskinmester, Kjeld Otte Østergaard

RENOVERING OG VEDLIGEHOLD FOR  AARS EL-FORSYNING

OPGAVE

HEF har et mangeårigt samarbejde med Aars Elforsyning, hvor HEF varetager vedligeholdelse og renovering af elnettets transformerstationer.

Morten Degn, direktør og driftsleder hos Aars Elforsyning, er glad for samarbejdet: ”HEF er en professionel samarbejdspartner, der byder ind med en række specialkompetencer og en erfaring, som vi ikke selv besidder, og det gør de godt. Jeg har arbejdet sammen med HEF i otte år nu, og de var allerede fast samarbejdspartner, da jeg blev ansat.” 

RESULTAT

En af de ting, der gør samarbejdet med HEF særligt, er, at de altid har faste folk koblet på deres projekter og kunder. Det skaber en nærværende relation mellem HEF og kunden, fordi det er de samme ansatte, der kommer ud til virksomheden. Det forklarer Morten Degn. Og så er det lokale en fordel: ”For os er det en stor gevinst, at HEF er en lokal virksomhed, for vi kender dem og de kender os. Det betyder også, at når vi har en akut hasteopgave, så er de på pletten med det samme.”

Samtidig er HEF en professionel virksomhed, der råder over en omfattende medarbejderstab samt en stor udstyrs- og materialepark. Det giver bonus for kunderne. ”En af de største fordele ved at samarbejde med HEF er, at de har en stor kapacitet både i forhold til ansatte, men også når det handler om udstyr og værktøj. De har både evnerne, ressourcerne og erfaringen til at gå helhjertet ind i projektet, når vi skal have løst en opgave,” siger Morten Degn. 

KOM GODT I GANG 

Kontakt os, så vi sammen kan finde frem til lige netop den løsning, der passer til projektet og imødeser jeres behov.

 

Jan Hjermitslev 
Projektleder

5139 5814

Sten Sørensen
Afdelingsleder

5139 5897

Anders Jeppesen
Projektleder

5139 5859

undefined