FORSYNINGSSELSKABER

Med HEF som samarbejdsparter kan du nøjes med en enkelt leverandør på dit projekt. Vi varetager hele paletten af forsyningsrelaterede opgaver – fra effektiv nedpløjning med vores specialbyggede plov til lokalisering og udbedring af eventuelle kabelfejl. Vi kan også hjælpe med løbende drift og vedligehold, og vi skræddersyr gerne en samlet løsning, der imødeser jeres behov. 

”For os er det en stor gevinst, at HEF er en lokal virksomhed, for vi kender dem og de kender os.
Det betyder også, at når vi har en akut hasteopgave, så er de på pletten med det samme.”

Morten Degn, Direktør for Aars Elforsyning

 

LÆS MERE

NEDLÆGNING

Vi kan håndtere alle typer nedlægningsopgaver i forbindelse med vand- og varmeforsyning – om der er tale om vandrør, kabler eller noget helt tredje. Vi hjælper også med etablering af trykledninger i forbindelse med kloakering.

 

Læs mere

NEDPLØJNING

Med vores specialbyggede maskine kan vi også udføre nedpløjning af vandledninger, jordvarme, trykledninger og andre kabler. En metode, som er hurtig og effektiv og derfor også mere rentabel end traditionel gravning.

 

Læs mere

LUFTLEDNINGSANLÆG

HEF kan hjælpe med at udføre de nødvendige projekteringsopgaver i forbindelse med luftledningsanlæg og sikre, at alt forløber, som det – både i forhold til etableringen men også i forbindelse med den generelle drift.

 

LÆS MERE

FIBERANLÆG

Vi udfører komplette anlægsopgaver lige fra nedlægning af rør og fiber til splidsning, måling, bygning af POPs samt husinstallationer. Kort sagt: vi er med fra projektering til færdigt anlæg.

 

LÆS MERE

LOKALISERING AF KABELFEJL

Med vores særlige målervogn kan vi identificere kabelfejl hurtigt og præcist, og du slipper for gravning og spildte minutter.

 

LÆS MERE

 

DRIFT OG VEDLIGEHOLD

Når ud entrerer med HEF, får du meget mere end bare en leverandør. Vi tilbyder et fuldt vedligeholdelsesprogram til bl.a. kabelanlæg.

 

LÆS MERE

 

MONTAGE

 

STATIONSMONTAGE

Vi udfører stationsmontage og kan bl.a. hjælpe med etablering af nye netstationer og transformere, projektering af enkelte stationer og termografering af det færdige anlæg.

 

LÆS MERE

KABEL- OG MUFFEMONTAGE

Hos HEF har vi mange års erfaring med montage af bl.a. lav- og højspændingskabler, etablering af ligeløbs- og endemuffer fra 0,4 kV til 150 kV, etablering af olie/olie-muffer og meget andet.

 

LÆS MERE

KOM GODT I GANG 

Kontakt os, så vi sammen kan finde frem til lige netop den løsning, der passer til projektet og imødeser jeres behov.

 

Jan Hjermitslev 
Projektleder

5139 5814

Sten Sørensen
Afdelingsleder

5139 5897

Anders Jeppesen
Projektleder

5139 5859

undefined