EL-INSTALLATØRER

Som el-installatør får du en god og kompetent samarbejdspartner i HEF. En totalentreprenør, der kan hjælpe med alt fra montage af muffer og kabler til fejlsøgning og lokalisering af kabelfejl. Og som i øvrigt har et branchekendskab, du ikke finder mange andre steder. Hos os finder du et branchekendskab, som du ikke får mange andre steder. Her på siden kan du få et indblik i, hvad vi kan hjælpe dig med. Har du spørgsmål, er du naturligvis mere end velkommen til at kontakte os. 

JORDING OG POTENTIALUDLIGNING

Der er flere gode grunde til at lade HEF hjælpe med jording og potentialudligning. Vi udfører alle de relevante målinger, sørger for udligning og rådgiver dig om sikkerhed og vedligehold.

 

LÆS MERE

KABEL- OG
MUFFEMONTAGE

Hos HEF har vi mange års erfaring med montage af bl.a. lav- og højspændingskabler, etablering af ligeløbs- og endemuffer fra 0,4 kV til 150 kV, etablering af olie-olie muffer og meget andet. 

 

LÆS MERE

NEDLÆGNING  

Skal du have monteret kabler eller rør, kan vi også hjælpe. Vi tilbyder f.eks. nedpløjning, som er et rentabelt og effektivt alternativ til traditionel gravning.

 

LÆS MERE

GADEBELYSNING

HEF kan også hjælpe med at varetage og vedligeholde gadebelysningsanlæg. Skal I have nyt gadelys, er det også noget, vi kan hjælpe med. 

 

LÆS MERE

LOKALISERING AF KABELFEJL

Med vores særlige målervogn kan vi identificere kabelfejl hurtigt og præcist, og du slipper for gravning og spildte minutter.

 

LÆS MERE

 

DRIFT OG VEDLIGEHOLD

Når ud entrerer med HEF, får du meget mere end bare en leverandør. Vi tilbyder et fuldt vedligeholdelsesprogram til bl.a. kabelanlæg.

 

LÆS MERE

 

KOM GODT I GANG 

Kontakt os, så vi sammen kan vi finde frem til lige netop den løsning, der passer til projektet og imødeser jeres behov.

 

Jan Hjermitslev 
Projektleder

5139 5814

Anders Jeppesen
Projektleder

5139 5859

undefined