FIBERBREDBÅND 

HEF ANLÆGGER FREMTIDENS FORBINDELSE

Hos HEF har vi en mission om at sikre udvikling indenfor kommunikation og forsyning til gavn for både kunder, andelshavere og det omgivende samfund. Det er derfor helt naturligt, at vi spiller en aktiv og central rolle i udbredelsen af fibernet i Nordjylland. Vi er medejer af Bredbånd Nord og står bl.a. for at anlægge kablerne, koble husstande og virksomheder på fibernettet og vedligeholde forbindelserne. Det er med andre ord vores opgave at sikre en stabil og sikker fiberforbindelse til Nordjylland og sammen med Bredbånd Nord sørge for, at vores region er rustet til fremtiden. 

UBEGRÆNSEDE MULIGHEDER

Fibernettet består af lyslederkabler, som kan sende data langt hurtigere, end de traditionelle kobberkabler kan. Mange tænker måske, at vi ikke har brug for højere hastigheder. Men fiberbredbånd handler ikke bare om lige nu men om fremtiden. Og i takt med at hverdagen bliver mere og mere digital, er det altafgørende for både virksomheder og husstande, at vi er på forkant. Med fiberbredbånd får du en fremtidssikker forbindelse, der giver helt nye muligheder – og vi er stolte over, at Bredbånd Nords er kåret som Bedst i test for 4. år i træk.

 

FIBERANLÆG

Er du vindmølleejer, eller arbejder du for et forsyningsselskab, der står overfor at skulle anlægge fibernet? HEF udfører komplette anlægsopgaver og hjælper med alt lige fra nedlægning af rør og fiber til splidsning, måling, bygning af POPs samt husinstallationer.

 

LÆS MERE