VINDMØLLER

Hos HEF synes vi, det giver god mening at bidrage til udbredelsen af vedvarende energi, og vi har mange års erfaring med etablering af vindmøller. Hvad enten du er mølleejer, kabelproducent eller noget helt tredje, tilbyder vi hjælp til alt fra installering og opstart til indsamling af data og løbende vedligeholdelse af fiberforbindelser. Vi arbejder naturligvis ud fra de højeste krav til kvalitet og sikkerhed, og vores veludannede og erfarne teknikere er altid udstyret med de allerbedste værktøjer og materialer.

VINDMØLLER VED KROGHSTRUP ENGE

Læs om, hvordan HEF skulle varetage del-entreprisen ved etableringen af vindmøller med ansvar for gravearbejde, montage, installation og fremføring af højspænding samt fiberforbindelse.

 

LÆS MERE

VI TILBYDER

 

undefined Projektering af de nødvendige forbindelser

undefined Indhentning af LER-oplysninger, gravetilladelser og tilslutningsanmeldelse

undefined Nedgravning og/eller pløjning af el- og fiberkabler

undefined Indmåling af el- og fiberkabler

undefined Tilslutning af elkabler ved alle spændingsniveauer og splidsning af fiberforbindelserne

undefined Opstart af vindmølleanlæg og afleveringsforretning

undefined Efterfølgende vedligeholdelse af el- og fiberforbindelserne

 

SERVICE OG VEDLIGEHOLD

Vores arbejde slutter ikke, når forbindelsen er etableret. Vi hjælper også gerne med efterfølgende eftersyn og vedligeholdelse af dine vindmøllers el- og fiberforbindelser. Du kan vælge at indgå en løbende serviceaftale med os, eller du kan kontakte os med ad hoc-forespørgsler, hvis der f.eks. opstår et uventet problem. Vi anbefaler, at du kontakter os, så vi kan finde frem til den løsning, der er mest fordelagtig for dig.  

KOM GODT I GANG 

Kontakt os, så vi sammen kan vi finde frem til lige netop den løsning, der passer til projektet og imødeser jeres behov.

 

Jan Hjermitslev 
Projektleder

5139 5814

Anders Jeppesen
Projektleder

5139 5859

undefined