STATIONSMONTAGE 

Hos HEF har vi erfaring med en lang række montageopgaver indenfor elforsyningen – også stationsmontage, som vi har beskæftiget os med i mange år. Vi tror på solidt håndværk og et ordentligt udført arbejde, og vores kompetente gravepersonel ved, hvordan man begår sig på stationsarealer. Samtidig ved vi, hvor altafgørende punktlighed og planlægning er, når man beskæftiger sig med noget, som har indflydelse på mange menneskers hverdag. Vi sætter derfor en stor ære i altid at levere til aftalt tid – naturligvis uden at gå på kompromis med hverken kvalitet, sikkerhed eller miljøhensyn.

VI TILBYDER

 

undefined Montage af nye netstationer 10-20 kV

undefined Etablering og montage af 60 kV-hovedstationer i totalentreprise

undefined Samling af nye og gamle kabler

undefined Projektering af de enkelte stationer 

undefined Indhentning af relevante tilladelser 

undefined Ombygning og renovering af netstationer

 

KVALITETSSIKRING

Når du handler med os, får du mere end et produkt, og vores arbejde slutter ikke med montagen. Med HEF får du en kompetent og effektiv samarbejdspartner og rådgiver, som er med dig hele vejen. Når projektet er afsluttet, udfører vi en grundig kontrol og idriftsættelsesrapport. Det er med til at sikre, at alt er udført, som det skal. Viser det sig, at der er fejl og mangler, udbedrer vi dem naturligvis med det samme.

 

 

STRØM TIL ANHOLT

Her kan du læse om, hvordan HEF hjalp Energinet på med bl.a. bygning af transformationsstation, installation af højspændingsudstyr og optimering af internet på Anholt

 

LÆS MERE

KOM GODT I GANG 

Kontakt os, så vi sammen kan vi finde frem til lige netop den løsning, der passer til projektet og imødeser jeres behov.

 

Jan Hjermitslev 
Projektleder

5139 5814

Anders Jeppesen
Projektleder

5139 5859

undefined