NYUDSTYKNING

I forbindelse med etablering af nye udstykninger skal der nedlægges forsyningskabler fra forskellige ledningsejere  – og det kan vi hjælpe med hos HEF. Vi udfører nedlægning af alle typer kabler og vandledninger, og vores erfarne montører er dygtige håndværkere, som sætter en stor ære i et ordenligt udført arbejde.

VI TILBYDER

undefined

Nedlægning af kabler i samgravning med flere ledningsejere

undefined

Nedlægning af vandledninger 

undefined

Indhentning af gravetilladelser og data

undefined

Levering og montage af komplette kabelskabsanlæg

INDMÅLING OG DATA

Vi vil gerne, at det skal være så nemt og enkelt for vores kunder som muligt. I forbindelse med nedlægningen sørger vi også for indmåling af kabler og rør med gps-udstyr, og data leveres i ønsket format. Endvidere kan vi efter ønske forestå indrapportering til LER-registeret.

 

KABELSKABSANLÆG

Udover nedlægning af kabler udfører vi komplette kabelskabsanlæg udført med komponenter efter ønske. Vi sørger også for tilslutning i tilhørende netstation, evt. med dertilhørende udvidelse af ls-tavle.

JORDVARME

Nedlægning af jordvarmeslanger har tidligere været forbundet med store udgifter, men det behøver ikke blive en dyr affære. Få mere at vide om jordvarme og nedlægning af jordvarmeslanger. Det er en hurtig og effektiv metode.

 

LÆS MERE

KOM GODT I GANG 

Kontakt os, så vi sammen kan vi finde frem til lige netop den løsning, der passer til projektet og imødeser jeres behov.

 

Jan Hjermitslev 
Projektleder

5139 5814

Anders Jeppesen
Projektleder

5139 5859

undefined

 

FIBERANLÆG

HEF deltager aktivt i udbredelsen af fiberbredbånd – en teknologi, der gør os bedre rustet til fremtiden og en hverdag, der bliver mere og mere digital.

Ønsker du fiberbredbånd i forbindelse med en ny udstykning, kan HEF hjælpe dig med den komplette udførelse. 

 

læs mere