NEDLÆGNING

Hos HEF håndterer vi alle typer nedlægningsopgaver – om der er tale om vandrør, fiber, kabler eller noget helt fjerde, har vi udstyret, erfaringen og de tekniske kompetencer, som skal til for at hjælpe med netop dit projekt. Når du handler med HEF, handler du direkte med den projektleder, som løser din opgave. Det er med til at sikre en hurtig og effektiv arbejdsgang. 

VI HJÆLPER MED NEDLÆGNING AF

VANDRØR

FIBER

JORDVARME

ENERGISLANGER

SPECIALOPGAVER

Vores maskinpark og dygtige medarbejdere kan meget mere end at lægge rør og kabler. Vi udfører også gerne mere komplekse anlægsopgaver, så har du et projekt af en særlig karakter, er det bare at kontakte os. Vi leverer også gravning, underpresning og reetablering. 

OPRYDNING

Under anlægningsarbejdet kan vi naturligvis ikke undgå at rode – hvor meget afhænger bl.a. af, hvilken type gravearbejde, det drejer sig om. Uanset hvad kan du altid regne med, at vi rydder op efter os, så det ikke er til at se, at vi har været der. Det er bl.a. det, vi forstår ved ordentlighed.

FIBERANLÆG

HEF deltager aktivt i udbredelsen af fiberbredbånd – en teknologi, der gør os bedre rustet til fremtiden og en hverdag, der bliver mere og mere digital.

Få mere at vide om fiberanlæg og fiberbredbånd

 

klik her

 

KOM GODT I GANG 

Kontakt os, så vi sammen kan finde frem til lige netop den løsning, der passer til projektet og imødeser jeres behov.

 

Jan Hjermitslev 
Projektleder

5139 5814

Sten Sørensen
Afdelingsleder

5139 5897

Anders Jeppesen
Projektleder

5139 5859

undefined