KABEL- OG MUFFEMONTAGE

ORDENTLIGT HÅNDVÆRK

Hos HEF har vi mange års erfaring med kabel- og muffemontage for bl.a. transmissionsselskaber og forsyningsselskaber. Vores montører er eksperter med en høj faglig stolthed, som sætter en stor ære i det, de laver. De ved, at det gode håndværk gør den afgørende forskel – og de forstår vigtigheden af et ordentligt udført arbejde, hver gang. Det betyder bl.a., at du altid kan regne med en sikker og effektiv entreprise og et slutresultat, der er helt i top. Du kan også regne med, at vi udfører kvalitetssikring og tilsyn for at sikre, at alt er forløbet, som det skal.

 

VI TILBYDER

undefined

Montage af lav- og højspændingskabler fra 0,4 kV til og med 150 kV

 undefined

Etablering af ligeløbs- og endemuffer fra 0,4 kV til og med 150 kV

 undefined

Etablering af olie/olie- eller olie/PEX-muffer til og med 60 kV

 undefined

Pfisterer Connex stik fra size 0 til og med size 6

LOKALISERING AF KABELFEJL

 

klik her

 

KVALITETSSIKRING

Vores arbejde slutter ikke, når vi har monteret. Med HEF får du en rådgiver og en samarbejdspartner, som er med dig hele vejen – også efter montagen, hvor vi kan udføre VLF- og TDR-kappetests for at sikre, at kabel og muffer er klar til mange års drift i fremtiden. Viser det sig, at der er skader på kabelkappe el. lign., tilbyder vi naturligvis udbedring med det samme.

KOM GODT I GANG 

Kontakt os, så vi sammen kan vi finde frem til lige netop den løsning, der passer til projektet og imødeser jeres behov.

 

Jan Hjermitslev 
Projektleder

51 39 58 14

Anders Jeppesen
Projektleder

51 39 58 59

undefined