JORDVARME

Skal du have etableret jordvarme? Nedlægning af jordvarmeslanger har tidligere været forbundet med store udgifter, men det behøver ikke blive en dyr affære. Hos HEF bruger vi nemlig en særlig slæbe- og vibrationsplov som nogle af de eneste i Danmark. En maskine, der nedpløjer jordvarmeslanger hurtigt og effektivt og derfor også er et billigere alternativ til traditionel gravning. Samtidig er nedpløjning af jordvarmeslanger også en mere skånsom metode, som sikrer et minimum af strukturskader og reetableringsomkostninger.

SKRÆDDERSYEDE PROJEKTER

Der er flere fordele ved at vælge HEF som leverandør, når der skal etableres jordvarme. En af dem er, at du får en totalentreprenør, som også kan tage sig af anlæg af fiber, vandrør og energislanger – og i øvrigt sørge for underpresning og reetablering. Vi anbefaler, at du kontakter os så tidligt i processen som muligt – så kan vi nemlig bedst skræddersy en løsning til en fordelagtig projektpris. X

 

OPRYDNING

Under anlægningsarbejdet kan vi naturligvis ikke undgå at rode – hvor meget afhænger bl.a. af, hvilken type gravearbejde, det drejer sig om. Uanset hvad kan du altid regne med, at vi rydder op efter os, så det ikke er til at se, at vi har været der. Det er bl.a. det, vi forstår ved ordentlighed.

 

NY UDSTYKNING

Står du overfor etablering af nye udstykninger, kan vi hos HEF hjælpe dig med nedlægning af forsyningskabler fra forskellige ledningsejere.
Vi udfører nedlægning af alle typer kabler og vandledninger, og vores erfarne montører er dygtige håndværkere, som sætter en stor ære i et ordenligt udført arbejde.

 

LÆS MERE

FIBERANLÆG

HEF deltager aktivt i udbredelsen af fiberbredbånd – en teknologi, der gør os bedre rustet til fremtiden og en hverdag, der bliver mere og mere digital.

Hos HEF udfører vi alle opgaver i forbindelse med fiberanlæg. Få information om fiberanlæg og fiberbredbånd her

 

læs mere

 

KOM GODT I GANG 

Kontakt os, så vi sammen kan finde frem til lige netop den løsning, der passer til projektet og imødeser jeres behov.

 

Jan Hjermitslev 
Projektleder

5139 5814

Sten Sørensen
Afdelingsleder

5139 5897

Anders Jeppesen
Projektleder

5139 5859

undefined